Krus, mulepose, musemåtte, vandflaske og paraply med print 'Dit logo her'

Tryk på merchandise

Skab selv merchandise og reklamegaver til dit firma

Personaliser nu
Beregn herleveringstid og fragtpris
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Køb med faktura
Fra en ordreværdi på 150 € kan du købe med faktura.
Gratis ordretjek
Fra og med 10 artikler tester vi designkvalitet og placering for din ordre.

Spar stort på store grupper

Allerede fra 6 artikler pr. bestilling får du mængderabat - uafhængigt af ordrens værdi. Og det gælder, uanset om du bestiller flere ens eller forskellige produkter.

Mængderabat: T-shirts

Herre premium T-shirt
Herre premium T-shirt
(66165)
135 kr

10% rabat

Fra 6 stk.
122 kr

40% rabat

Fra 40 stk.
81 kr

70% rabat

Fra 1400 stk.
41 kr
pr. stk., ekskl. trykomkostninger

Vores trykmetoder og måder at efterbehandle på

Silketryk

Nærbillede af et logo i silketryk (serigrafi)
Ved bestilling af 20 styk
 • meget høj trykkvalitet
 • langtidsholdbart og vaskesikkert
 • ekstra gode rabatter på store ordrer

Topklassen inden for trykprocesser, som kombinerer mange fordele. Serigrafi giver intense, klare print i høj kvalitet. På grund af stencilens præcision er serigrafi også velegnet til filigrandesign og kan trykkes på næsten alle tekstiler.

Design nu

Broderi

Nærbillede af et broderet logo
 • langtidsholdbar specialteknik
 • stilfuld topkvalitet
 • 3D-effekt mulig

Broderi signalerer klasse og imponerer med sin store holdbarhed. På sweatshirts, caps, forklæder eller poloshirts: Med broderi opnår du et helt særligt livligt og eksklusivt look. Du kan også skabe 3D-effekt med applikation eller 3D-broderi.

Design nu

Direkte digitaltryk

Nærbillede af et logo trykt i direkte digitaltryk
 • ideelt til designs med mange farver & farveforløb
 • behageligt at have på
 • egner sig til alle filformater

Direkte digitaltryk er en state-of-the-art og særligt ressourcebesparende trykmetode. Det betyder, at også detaljerede designs og fotos vises uden problemer. Ved tryk på tekstiler går farven ind i stoffet og kan nærmest ikke mærkes.

Design nu

Flextryk

Nærbillede af et logo i flextryk
 • lysende og helt dækkende farve
 • ekstra vaskesikker
 • blank overflade

Ved flextryk påføres forskellige farvede folier på produktet. Motivet kan indeholde op til tre farver. Det er også muligt at få særlige farveeffekter (f.eks. metallic eller glitter) ved hjælp af specialfolie.

Design nu

Flocktryk

Nærbillede af et logo i flocktryk
 • lysende og helt dækkende farve
 • ekstra vaskesikker
 • silkeagtig overflade

Ved flocktryk påføres forskellige farvede folier på produktet. Motivet kan indeholde op til tre farver. Flockfolie er behageligt fløjlsagtigt og får designet til at skille sig så smukt ud på stoffet.

Design nu

Termosublimation

Nærbillede af et logo trykt med termosublimation
 • funklende farver
 • ideelt til designs med mange farver & farveforløb
 • egner sig til alle filformater

Med termosublimation bliver motivet påført med damp ved høj varme. Sådan får du strålende farver og en høj detaljeringsgrad Processen er særligt velegnet til tryk på andre materialer end tekstiler, som f.eks. krus.

Design nu

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg personalisere merchandise med mit firmalogo?

Det er let at designe merchandise. Start med at vælge et produkt, og skab så dit design, sådan som du vil ha’ det. Klik på ´Upload´ for at tilføje dit firmalogo. Hvis du har brug for hjælp til fritskæring eller til trykoptimering af dit firmalogo, er du velkommen til at kontakte Spreadshirts designservice. Vi hjælper dig med at finde den bedste pris.

Hvilke fragtmuligheder har Spreadshirt for merchandise?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige forsendelsesmuligheder: Standard, Premium og Ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dine personaliserede reklamegaver sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun 2 hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Her kan du se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger. Vær opmærksom på, at vi udelukkende tilbyder standardforsendelse for broderede produkter.

Bliver det personaliserede merchandise trykt i Europa?

Ja, al individuel merchandise trykkes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at dit merchandise er særlig bæredygtigt.

Er der krav om minimumsbestilling for merchandise?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille et eneste stykke personaliseret merchandise - eller 1000 på én gang. Og det er ligeså enkelt at efterbestille eller at bestille forskellige artikler.

Kan jeg bytte eller returnere personaliseret merchandise?

Ja, vi tilbyder fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit personaliserede merchandise, kan du returnere det inden for 30 dage. Kontakt blot vores serviceteam.

Får man rabat, hvis man bestiller store mængder/engros?

Ja! Hos Spreadshirt får du mængderabat på de fleste varer – allerede fra 6 artikler og uanset bestillingens samlede pris. Det er desuden lige meget, om du bestiller flere af det samme produkt eller kun forskellige produkter. Du kan se din mængderabat direkte i indkøbskurven eller  beregne den på vores hjælpesider.

Vil du afgive en særlig stor ordre? Ved ordrer på 100 eller flere artikler kan du kontakte vores engros-team.

T-shirt med grafikservice-tryk ligger ved siden af ​​skitser og blyanter

Grafikservice

Logoer, firmadesign eller gaver? Vi er mestre i at sætte dine ideer i spil.


Få mere at vide
Utrykte T-shirts ved siden af kuvert og målebånd

Prøveordrer

Test op til 20 forskellige utrykte varer, og find dine favoritter.

Informér nu

Merchandise til profferne

Vælg blandt mere end 100 kvalitetsprodukter, og design dine egne reklamegaver. Find det helt rigtige produkt til alle dine kunder og personalisér det med dit logo. Hurtigt, enkelt og målrettet dit firma. Hvis du får brug for sparring, når du designer dine reklameartikler, så står vores designservice gratis til din rådighed.

Goodies til enhver anledning

Fødselsdage, konferencer, team-events - vi har det helt rigtige merchandise til enhver lejlighed. Vil du fremstå professionelt - eller ha´ det sjovt? Tænk ud af boksen: Match dit logo med produkt og design Og det allerbedste: Vores merchandise er både praktisk og tidløst og har masser af anvendelsesmuligheder.

Bliv set: Merchandise til messerne

Messetid er goodietid - jo mere gavmild, jo bedre Klæd dig og dit team professionelt på til de vigtigste begivenheder inden for branchen. Så kør' det for jer! Alle vil kunne huske din business med det lækre merchandise, som du har designet. Nye kunder vil glæde sig til at bruge f.eks. vandflasker og paraplyer i hverdagen. 

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage