Beige fleecejakke med broderet logo og tekst på venstre brystområde

Perfekt! Få broderi på jakker og trøjer🧵

Individuelle og stilfulde: Jakker og trøjer med broderi til alle

Få broderi nu
Beregn herleveringstid og fragtpris
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Grafiksupport inkluderet
Vi optimerer din broderi-fil - helt gratis.
Gratis ordretjek
Vi tester designkvalitet og placering for din ordre.

Alt andet end almindeligt: Broderi

Broderet, trefarvet fugl med broderet tekst
  • langtidsholdbar specialteknik
  • stilfuld topkvalitet
  • ideel til logoer og tekst

Broderi ser nobelt ud og imponerer med sin gode holdbarhed. På jakker, trøjer, sweatshirts, caps, forklæder, poloshirts og masser af andre produkter: Med broderi får du et helt særligt livagtigt og eksklusivt udtryk. Da broderiet er lavet af ægte tråde, er din tekst, dit logo eller dit design præcis lige så holdbart som tøjet.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand jakker og trøjer broderet i Europa?

Ja, alle individuelle forklæder broderes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand);  enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at dine broderede sweatshirts er særligt bæredygtige.

Kan jeg bytte eller returnere min broderede og personaliserede sweatjakke?

Vi tilbyder fair returregler for veste, hættejakker og andre produkter med individuelt broderi. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din broderede jakke eller trøje, så kan du returnere den inden for 30 dage. Du skal blot kontakte vores serviceteam.

Er der krav om minimumsbestilling for jakker og trøjer med broderi?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på sweatjakker, veste m.m. – uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der ingen mindstekrav til ordrebeløbet hos Spreadshirt – heller ikke for broderi. Bestiller du flere varer, får du automatisk en mængderabat.

I hvilke størrelser tilbyder I jakker med broderi?

Hos Spreadshirt finder du collegejakker, hættejakker og meget mere til mænd, damer og i unisex i størrelserne XS til 5XL. Jakker til børn og teenagere fås i de tilsvarende størrelser, der passer til alderen. Når du trykker på det ønskede produkt, kan du se, hvilke størrelser der er på lager i øjeblikket.

Hvilke områder af jakkerne og trøjerne kan jeg få broderi på?

På de fleste jakker og trøjer kan du få broderi på både for- og bagside. Det broderiegnede område er let at spotte i designtoolet. Vær opmærksom på, at man ikke kan brodere på lynlåsen, så den skal udelades. Vi beregner en pris pr. broderiområde.

Hvad koster det at få broderi på en hættejakke?

Prisen for din individuelt broderede hoodie med lynlås fra Spreadshirt er sat sammen af prisen på produktet og prisen på broderiet. Broderiprisen gælder pr. broderet område. Du vil modtage et præcist overblik over den samlede pris, før du bestiller. Jo flere artikler du bestiller, jo lavere er stykprisen pr. broderet jakke eller trøje. Flere spørgsmål? Vores serviceteam hjælper dig gerne telefonisk, på mail eller via WhatsApp.

Hvilke fragtmuligheder tilbyder Spreadshirt for hoodies med lynlås og broderi?

For broderede jakker og trøjer tilbyder Spreadshirt – som for alle broderede produkter – udelukkende standardforsendelse. Årsagen er, at vi kontrollerer de tilsendte data grundigt og udarbejder en såkaldt punchfile. Det vil kunne tage et par dage. Det kan også forekomme, at vi kontakter dig med uddybende spørgsmål vedrørende broderifilen.

Hvordan kan jeg få broderet mit design på en sweatjakke?

For at få dit design eller firmalogo på en hættejakke skal grafikken opfylde følgende krav:


  • Vektorgrafik i formatet .svg eller .aieller
  • Pixelgrafik i formatet .png, .jpg, .bmp eller .gif
  • Max størrelse: 10 MB
  • Designet skal være uden baggrund (vektordesign) eller fritlagt (pixelgrafikker).


Hvis dit design er pixelgrafik, så sørg venligst for, at:


  1. det ikke er fotos, designs med mange farvenuancer eller designs med mere end 8 farver, og at
  2. den længste side på dit design er på højst4.000 pixels.


Placér det uploadede logo eller design, dér hvor du vil have det på jakken; tilpas eventuelt størrelsen – og så er den klar til kontrol og derefter til at blive broderet. Desuden: Vi optimerer din broderifil helt gratis. Hvis du har brug for mere hjælp eller designsupport, kan du for et lavt gebyr henvende dig til vores designservice

Du kan få dit design broderet i op til 20 forskellige farver. Hvis du har farveønsker eller andre ønsker og har brug for store mængder, så kontakt Spreadshirt engrosbestillinger.

Få nemt broderi på jakker og trøjer

Klassiske og afslappede: Få broderi på hættejakker

Broderede hættejakker er den ultimative base for dit individuelle design, dit logo eller din tekst. Uanset om de er til dit team, en gave eller til dig: Med broderede hoodies med lynlås gør du dine venner og familiemedlemmer glade. Det er legende let: Du designer hurtigt den ønskede jakke online, og vi broderer den for dig på professionel vis.

Varme og bløde: Få broderi på fleecejakker

Uh, det er koldt! Hvordan klarer du bedst de lave temperaturer? Helt enkelt – i din fleecejakke med personligt broderi. Vælg den passende allrounder, og gør den endnu flottere med dit design eller din tekst. Et godt tip: Fleece gør alle med gåsehud glade – uanset alder. Overrask dem med personaliserede, nybroderede jakker!

Stylish med broderi: Få broderi på collegejakker

Når vi nu er i gang med at brodere jakker, så gør vi det med stil. Uanset om du er vild med de gamle, fantastiske highschool-serier og -film, eller om du streamer de aktuelle seriehighlights, så ser du altid godt ud i collegejakkerne med individuelt broderi. Du skal blot vælge et design og en tekst, få broderet din sweat- eller collegejakke, og så vente på din fashion-post.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage