Billeder fra en fødselsdagsfest med T-shirt, krus og jutepose med personlige 50-års fødselsdagstryk. Fødselsdag

Runde ting: Gaver til de 50. fødselsdag

Personlige fødselsdagsgaver til forældre og andre.

Henryk nu
Beregn herleveringstid og fragtpris
Fotofiltre og -former
Masser af filtre & skabeloner til rådighed ved fotoopgaver.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.
Rund fødselsdag med fotoalbum og modtagerens hænder med foto og krus med tryk

Billedskønne ideer Personlige fotogaver

Gør de dejlige oplevelser værdifulde at værne om.

Upload nu
En hånd giver en gave med et personligt designet klistermærke ved det dækkede fødselsdagsbord

Lav en 'klæbrig' fest: Individuelle stickers

De holder længere end fødselsdagskagen - personlige klistermærker.

Design nu

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Pak venligst mine personlige 50-års fødselsdagsgaver ind. Fødselsdag uden plastik

Ja, siden 18. januar 2022 er alle leverancer fra vores europæiske produktioner på omkring 5 produkter eller mere pakket uden plast. Vi arbejder dog på højtryk på plastikfrie alternativer til mindre ordrer. Du kan læse mere om bæredygtighed og vores vision her.

Hvordan kan jeg se, hvilke produkter der er fremstillet af bæredygtige materialer?

Klik på punktet "Økologiske produkter" i produktoversigten. Sådan sorterer du nemt efter de bæredygtige produkter.

Er der mængderabat, hvis jeg bestiller flere fødselsdagsgaver?

Du modtager automatisk en mængderabat på din ordre, hvis du bestiller 6 varer eller flere. Det er lige meget, hvilke produkter fra vores sortiment det er; mængderabatten gælder også for blandede indkøbskurve.

Hvordan finder jeg den perfekte 50 års fødselsdagsgave? Skal du selv holde din fødselsdag?

For eksempel er det super nemt at designe en T-shirt med Spreadshirt. Beslut først, hvilken T-shirt du gerne vil have trykt, og design den derefter, som du vil have den. Du finder mange forskellige designs og skrifttyper i vores designbibliotek, og du kan naturligvis også uploade din egen grafik. Hvis du har brug for hjælp til design, kan du kontakte vores dygtige designteam, som hjælper dig med billig support med at gøre ​​din idé klar til tryk.

Bliver alle print-on-demand-produkter trykt i Europa?

Ja, alle personlige produkter bliver efter bestilling (on-demand) i Europa trykt enten i vores produktionsanlæg i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjekkiet. Med print-on-demand er dine trykte artikler særligt bæredygtige.

Kan jeg få min personaliserede 50 års fødselsdagsgave? Vil du bytte eller returnere fødselsdagsgaven?

Ja, vi tilbyder fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din personaliserede fødselsdagsgave, kan du returnere din vare inden for 30 dage. Du skal blot kontakte vores serviceteam.

Hvilke forsendelsesmetoder tilbyder Spreadshirt ved personlige fødselsdagsgaver?

Til de fleste lande tilbyder vi tre forskellige forsendelsesmuligheder: Standard, Premium og Express. Med ekspresforsendelse kommer din individuelle fødselsdagsgave sandsynligvis allerede i løbet af kun 2 arbejdsdage! Leveringstiden kan dog variere, alt efter leveringsadressen og antallet af bestilte varer.

Hvilken gave kan jeg designe til en 50-års fødselsdag?

Så ved du i bedste fald, hvad fødselsdagsbarnet er særligt optaget af. Har din mor først for nylig fået sit motorcykelkort? Klik gennem vores gratis designs, og find det perfekte motiv til det produkt, du ønsker. For eksempel en hyggelig hættetrøje til lange ture.

T-shirt med tryk fra grafisk service ligger ved siden af ​​skitser og blyanter

Er der altid for dig: Vores grafikservice

Vi sætter dine ideer professionelt op og klat til tryk, uanset om det er et individuelt design eller en gave med dit design.

Opdag mere
En hånd overrækker et kærligt indpakket gavekort til en anden hånd

Altid en god ide: Gavekort

Ved fødselaren bedst, hvad vedkommende vil have? Overrask med en voucher.

Forær væk nu

Hjertelig tillykke med 50.

Dine forældre? Lad os fejre dem! Men også onkler, tanter og venner i deres bedste alder fortjener fødselsdagsgaver, der giver dem et smil på læben. 50 år er jo ikke en hvilken som helst fødselsdag. Ved du præcis, hvad voksne vil have? Alletiders En personlig gave til mor og far vil blive husket i lang tid efter den store fest. Plus, det viser, at du har ret godt styr på, hvad der får deres hjerter til at banke.

Fødselsdag? Så gør det personligt, tak!

Lad os ikke narre os selv: Folk der er midaldrende, er somme tider de sværeste at give gaver til. Hvor mange gange har du hørt i de sidste par år, at de allerede har alt? Den slags falsk beskedenhed må have en ende - med personlige gaver til voksne mennesker. Elsker onkel Fred endeløse vandreture? Forær ham en vandflaske til at ledsage ham hele tiden, som du selv har designet. Drømmer Katja om livet ved havet? Hendes 50-års fødselsdag kræver en sweater, der fejrer den ene kærlighed.

Overraskelse! Hold en god fest

Halvtredsårs fødselsdagen er den perfekte anledning til at fejre den måde, som de store fødselsdagsbarn virkelig ønsker - uden at gå på kompromis! Hvis mor virkelig har lyst til at tage til lige præcis denne ene festival i England med sine venner? Design personlige T-shirts til hendes crew, der passer med festivalen, og af sted det går! Har farmand ikke lyst til al det hurlumhej bare for at blive 50? Bestil pizza og se hans yndlingsfilm, til solen står op, i diskrete, personaliserede hættetrøjer.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage