Polaroider af en fødselsdagsfest med unge mennesker og en T-shirt til en 18-års fødselsdag

Forever Young: Tillykke med de 18 år

Klar til voksenlivet – individuelle gaver til teenagere

Se mere her
Beregn herleveringstid og fragtpris
Fotofiltre og -former
Masser af filtre & skabeloner til rådighed ved fotoopgaver.
Grafikservice - 45 kr inkl. moms
Vi skaber et frit tilgængeligt design og trykoptimerer det.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Tre veninder fejrer 18-års fødselsdag med et personaliseret skærf

True Story: Masser af held og lykke

Det personaliserbare skærf i pink, sort og hvid er perfekt til den store dag og festen.

Design nu
To veninder poserer med personligt designede foto-T-shirts

Endelig 18? Markér dagen med foto-shirts

Holder længere end blomster og giver gode minder: Overrask fødselsdagsbarnet med en foto-T-shirt med dit eget design.

Kom godt i gang

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Pakker I mine personaliserede gaver til en 18-års fødselsdag ind uden plastik?

Ja, siden den 18. januar 2022 er alle ordrer fra vores europæiske produktionsenheder blevet emballeret – fra ca. 5 produkter – helt uden plastik. Vi arbejder dog på højtryk på plastfrie alternativer til mindre ordrer. Du kan læse mere om bæredygtighed og vores vision her..

Hvordan kan jeg se, hvilke produkter der er fremstillet af bæredygtige materialer?

Klik på emnet "Økologiske produkter" i produktoversigten. Sådan kan du nemt filtrere de bæredygtige produkter.

Er der mængderabat, hvis jeg bestiller flere fødselsdagsgaver?

Du modtager automatisk en mængderabat på din ordre, hvis du bestiller 6 varer eller flere. Det er lige meget, hvilke produkter fra vores sortiment det er; mængderabatten gælder også for blandede indkøbskurve.

Hvordan kan jeg selv designe den perfekte gave til en 18-års fødselsdag?

For eksempel er det meget nemt at designe en T-shirt med Spreadshirt. Beslut først, hvilken T-shirt du gerne vil have tryk på, og design den derefter, som du vil have den. Du finder mange forskellige designs og skrifttyper i vores designbibliotek, og du kan naturligvis også uploade din egen grafik. Hvis du har brug for hjælp til design, kan du kontakte vores dygtige designteam, som hjælper dig med at gøre ​​din idé klar til tryk.

Bliver alle print-on-demand-produkter trykt i Europa?

Ja, alle personlige produkter bliver efter bestilling (on-demand) i Europa trykt enten i vores produktionsanlæg i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjekkiet. Med print-on-demand er dine trykte artikler særligt bæredygtige.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede gave til en 18-års fødselsdagsgave?

Ja. Vi tilbyder fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelle T-shirt, kan du returnere den inden for 30 dage. Du skal blot kontakte vores serviceteam.

Hvilke forsendelsesmetoder tilbyder Spreadshirt ved personaliserede fødselsdagsgaver?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige forsendelsesmuligheder: Standard, Premium og Express. Ved Express-forsendelsevil din individuelle T-shirt sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte T-shirts.

Hvad er den perfekte gave til en 18-års fødselsdag?

Hvis du ved, hvad fødselsdagsbarnet er særligt interesseret i, er det helt perfekt. Tilbringer din bedste veninde sin første sommer som voksen på festivaller og i byens diskoteker? En bucket hat med personaliseret, broderet design er hendes stilfulde ledsager. Eller kan din bror næsten ikke vente på endelig at kunne rejse ud i verden? En individuelt designet sweater sørger for, at han ikke fryser på turen.

T-shirt med grafikservice-tryk ligger sammen med skitser og blyanter

Er der altid for dig: Vores grafikservice

Vi iscenesætter dine ideer – ikke kun dine egne individuelle design, men også gaver, du har designet.

Find ud af mere
En hånd rækker et smukt indpakket gavekort til en anden hånd

En cute idé: Vores gavekort

Ved fødselaren bedst, hvad vedkommende vil have? Så overrask ham eller hende med et gavekort.

Giv en gave nu

Endelig 18 og voksen: Gaver til teenagere

Kære børn, som tiden dog bare går! Det er, som om barnet lige har skændtes med sine søskende om det sidste glas saftevand, og pludselig er barnet voksent. Til den største af alle fester har du selvfølgelig brug for en personlig gave. Har du kendt fødselsdagsbarnet lige siden fødslen og ved, hvad han eller hun godt kan lide? Så design lidt individuel fashion, som han eller hun også vil gå med efter festen. For eksempel en stilfuld bucket hat med et fint broderi eller en statement-sweater med individuelt tryk, som han eller hun kan gå med i mange år fremover.

Den perfekte 18-års fødselsdag

Glem alt om at slå katten af tønden, lege blindebuk og lave flødebollekonkurrencer. En 18-års fødselsdag kræver en kæmpestor overraskelsesfest. Invitér alle venner og veninder, og lav T-shirts med personaliserede T-shirts til fødselsdagsarrangørerne. Aftenens stjerne er vild med dinosaurer og pizza? Find de passende designs, og skab evige minder. Vil I hellere have noget mere minimalistisk? Caps til alle med fødselsåret eller koordinaterne til fødselsstedet som et diskret broderi skaber et ensartet look.

Hvor er det dejligt, at du er til 🎶

En 18-års fødselsdag kræver selvfølgelig, at man bladrer i fotoalbums og genoplever alle de gode minder. Et personligt fotoshow, ledsaget af de bedste sange fra de seneste 18 år, bringer smilene frem og måske også en enkelt glædeståre eller to. Vælg det bedste barnefoto, og forevig det som et nostalgisk tryk på en foto-T-shirt. Eller giv den voksne teenager nogle stickers og en stofpose med de bedste barndomsminder i sepia. Vores eksperttip: Det er en god idé at bestille et par ekstra, når du nu er i gang - til de sentimentale familiemedlemmer.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage