Ben, der strækkes opad, iført farverige Happy Socks® og hvide gummisko

Glade fødder hver dag: Happy Socks®

Farverige strømper til alle

Se mere her
Beregn herleveringstid og fragtpris
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg designe mine Happy Socks® individuelt?

Desværre kan disse Happy Socks® ikke designes individuelt. Men vi arbejder på at integrere strømper, der kan designes individuelt, i vores print-on-demand-sortiment.

Kan jeg bytte eller returnere mine Happy Socks®?

Ja. Vi tilbyder fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dine Happy Socks®, så kan du returnere dem inden for 30 dage. Du skal blot kontakte vores serviceteam.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vasker mine Happy Socks®?

Den anbefalede vasketemperatur for Happy Socks® Regular er 40°C. Dine Happy Socks® holder længere, hvis du undlader at tørretumble, stryge og blege dem.

Hvor bliver Happy Socks® produceret?

Happy Socks® producerer sine varer i Tyrkiet, Portugal, Kina og Peru. I den forbindelse lægger firmaet stor vægt på, at vores leverandører overholder høje standarder inden for kvalitet, socialt ansvar og miljøvenlighed, og vi kontrollerer omhyggeligt og regelmæssigt vores leverandører både forud for kontraktindgåelsen og i løbet af samarbejdet.

Hvorfor hedder strømperne „Happy Socks®“?

Siden 2008 har Happy Socks® bestræbt sig på at sprede glæde i hele verden med sine farverige strømper. De forskellige designs og motiver giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed – præcis som hos Spreadshirt.

Bliver mine Happy Socks® sendt uden plastemballage?

Ja. Siden 18. januar 2022 er alle leverancer fra vores europæiske produktioner på omkring 5 produkter eller mere blevet pakket uden plast. Vi arbejder dog på højtryk på plastfrie alternativer til mindre ordrer. Du kan læse mere om bæredygtighed og vores vision her.

Hvordan finder jeg den rette størrelse Happy Socks®?

Alle Happy Socks® i hovedkollektionen fås i to størrelser: 36-40 og 41-46. Du skal bare vælge den størrelse, der svarer til din skostørrelse.

Hvilke materialer anvendes der til produktionen af Happy Socks®?

Den bomuld, som vi bruger til at producere Happy Socks® med, stammer fra Tyrkiet, Indien og Peru. Under produktionen anvender vi ingen farlige eller giftige kemikalier fra EU-listen REACH.

Skab masser af glæde – med Happy Socks®

Glem alt om gråt i gråt – dine fødder har fortjent bedre. Brug de spændende farver og motiver fra Happy Socks® til at gøre dit outfit til noget helt specielt. Uanset om du skal til jobsamtale, til den første date eller til møde, så får de farverige strømper alle til at smile. Og dét er målet med Happy Socks®: At gøre verden til et sjovere sted på en kreativ måde. Snup et par, der passer til dig, og lad dine farverige strømper gøre dig i godt humør hver dag.

En god idé: Giv glæde i gave med Happy Socks®

Vil du give en personlig gave? Så er Happy Socks® det helt rigtige! Vinyl-fans vil gøre store øjne, når de pakker Happy Socks® Vinyl-strømperne ud. Og alle, som gerne vil redde verden hurtigt, vil blive bæredygtigt glade for The Tigers Come Roaring Back-strømperne, som er designet sammen med WWF, og selvfølgelig er lavet af miljøvenlige materialer. Vælg mellem de to standardstørrelser 36-40 og 41-46, og sæt fokus på hverdagsglæden med disse farverige strømper.

Perfekt match: Happy Socks® & Spreadshirt

Hvad passer bedre til T-shirts, hoodies og tilbehør, der kan designes individuelt, end de iøjnefaldende Happy Socks®? Disse farverige ledsagere er den perfekte prik over i'et i kombination med individuelt designet mode, vores spændende designs og vores fanartikler. Uanset om du fejrer din velfortjente pension med et brag eller bare gerne vil sprede dit budskab rundt om i verden, så fremhæver disse farverige strømper din passion ved at tiltrække sig opmærksomhed. Og samtidig er din indkøbskurv meget tættere på at opnå mængderabat

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage