Broderet håndklæde på beige baggrund

Broder håndklæder med Spreadshirt

Rene ord: Broder håndklæder til alle

Brodér nu
Beregn herleveringstid og fragtpris
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Gratis ordretjek
Vi tester designkvalitet og placering for din ordre.
Grafiksupport inkluderet
Vi optimerer din broderi-fil - helt gratis.

Alt det andet: Broderi

Håndklæde med broderet motiv eller tekst
  • langtidsholdbar specialteknik
  • stilfuld topkvalitet
  • ideel til logoer og tekst

Broderi ser nobelt ud og imponerer med sin gode holdbarhed. Det gælder for både håndklæder, sweatshirts, poloshirts og mange andre produkter: Med broderi får du et helt særligt livagtigt og eksklusivt udtryk. Fordi broderiet er udført med ægte tråd, får din tekst eller dit logo den samme lange holdbarhed som grundlaget.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne have mit eget design broderet på et håndklæde. Hvilke kriterier skal filen opfylde?

Dit design skal helst opfylde følgende krav:

  • Vektorgrafik i formatet .svg eller .aieller
  • Pixelgrafik i formatet .png, .jpg, .bmp oder .gif
  • Max størrelse: 10 MB
  • Designet skal være uden baggrund (vektordesign) eller fritlagt (pixelgrafikker)

Hvis dit design er pixelgrafik/ker, så sørg venligst for, at:

  1. det er ikke fotos, designs med mange farvenuancer eller designs med mere end 8 farver, og at
  2. den længste side på dit design er på højst4.000 pixels.

Desuden: Vi optimerer din broderifil helt gratis. Hvis du har brug for mere hjælp eller designsupport, kan du for et lavt gebyr henvende dig til vores designservice.

Er der en mindstekrav til bestillingsmængde for broderi?

Vi ønsker, at alle skal kunne få individuelle motiver på T-shirts med videre - uanset størrelsen på bestillingen. Derfor er der ingen mindstekrav til bestilling hos Spreadshirt – heller ikke for broderi. Bestiller du flere varer, får du automatisk en mængderabat.

Hvilke forsendelsesmetoder tilbyder Spreadshirt for broderede håndklæder?

Inden brodering skal den tilsendte fil først kontrolleres i detaljer, og der skal oprettes en såkaldt punch-fil. Da denne proces nogle gange kan tage et par dage, kan vi - i modsætning til ved digitaltryk - ikke garantere 100 %, at din levering kommer hurtigt frem til dig. Derfor tilbyder vi kun standard forsendelse for broderiprodukter.


Kan man bytte broderede håndklæder eller sende klage?

Ja, vi tilbyder fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit individuelle broderiprodukt, kan du returnere det inden for 30 dage. Du skal blot kontakte vores serviceteam.


Hvad er det maksimale antal farver, du kan brodere med på et motiv?

Hos Spreadshirt har vi som standard 20 farver at vælge imellem – hvor mange af dem du kan bruge, afhænger af dit design. Hvis du gerne vil have et motiv (f.eks. dit firmalogo) broderet i en anden farve, så kontakt vores serviceteam via telefon, e-mail eller WhatsApp.

Er alle broderede håndklæder broderet on-demand i Europa?

Ja, alle broderiprodukter er broderet efter bestilling (on-demand) i Europa; enten i vores produktionsanlæg i Legnica, Polen, eller i Krupka, Tjekkiet. Med print-on-demand er dine broderede produkter særligt bæredygtige.


Hvad er de optimale mål for et broderet motiv til håndklæderne?

Hos Spreadshirt er den maksimale størrelse på broderimotiver 210 x 210 mm. Den maksimale størrelse afhænger naturligvis også af produkttypen: På en kasket passer kun mindre motiver, mens de større motiver passer på T-shirts. 

Som regel ser broderier særligt smarte ud, når de er lidt mindre. Vores broderieksperter kan finde på at kontakte dig om størrelsen på dit broderidesign - under alle omstændigheder ønsker de at opnå det bedst mulige resultat. 

Hvor længe holder et broderet motiv på håndklæder?

I modsætning til tryk er ægte tråd syet (broderet) ind i stoffet. Dette gør broderi særlig slidstærkt og langtidsholdbart. Vask ved høje temperaturer er også muligt ved broderi. Du kan finde flere fordele her.


Få håndklæder med broderi

Dit håndklæde tilhører dig

Et broderet badehåndklæde er altid en god idé: Som gave til den første fælles lejlighed - eller for at forhindre forveksling derhjemme. Vælg mellem forskellige størrelser og farver, og giv dine nærmeste et helt personligt touch til badeværelset.

Kun det bedste for gæsterne

Du har inviteret til middag. Men på badeværelset opstår spørgsmålet: Hvilket håndklæde skal jeg bruge? Broderede gæstehåndklæder løser problemet personligt og pænt. Også mindre hoteller og pensionater elsker den slags broderi. Det er altid bedre selv at prøve det.

Strandhåndklæde, men venligst med broderi, tak

Det perfekte tilbehør til en weekend i et wellnessparadis eller en pause i solen: Det individuelt broderede badehåndklæde smyger sig om enhver og sikrer hyggen i saunaen og på stranden. Er dit nybroderede badehåndklæde mon ledigt? Perfekt. Reserver din plads ved poolen som en professionel.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Vi taler engelsk! Man-fre kl. 8-19, lørdag kl. 10-14
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage