Gavefinderen

Hvem er gaven til?

  1. Mænd
  2. Damer
  3. Unisex
  4. Børn & Babyer

Din personlige gaveguide

Fantastiske gaver til enhver lejlighed

Leder du efter en personlig gave til din kæreste, dine børn eller til en af vennerne? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Med Spreadshirt kan du skabe masser af forskellige produkter med et individuelt design eller med dit helt personlige budskab. Her får du ikke bare T-shirts med tryk - vores store udvalg omfatter også fotogaver, som du selv kan designe!

Gavefinderen hjælper dig

Er du ikke helt sikker på, hvordan du skal komme i gang med at designe dine personlige gaver? Hjælpen er på vej! Brug vores gaveguide, og find de perfekte design-selv-gaver til alle dem, du holder af! Uanset om du vil have tryk på en babybody, eller om du leder efter de helt særlige fødselsdagsgaver - hos Spreadshirt finder du, hvad du søger. Klik dig igennem vores guide, og find de allerbedste gaveidéer!

Sådan bruger du gaveguiden

Vælg først, hvem der skal modtage gaven. Beslut derefter, hvad gaven må koste. Skal det være en sweatshirt med tryk - eller måske hellere krus og tilbehør? Med vores guide vælger du først det konkrete produkt, bestemmer dernæst farven - og så er du i gang med at finde den perfekte gave. Vælg derefter et tema eller en bestemt anledning, og design din individuelle gave - så let er det!

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage